VV Ruurlo
VV Ruurlo
Boven v.l.n.r : Frederik Wentink (grensrechter), Huub Floris, Tom Meutstege, Wiebe ter Haar, Duncan Struik, Wytze Bressers, Floris Olde Heuvelt, Jort Bressers, Jurgen Verheijen (teammanager)
Onder v.l.n.r : Jonathan Slot, Niels Bonsel, Brett Verheijen, Tristan van Wessel, Jan Lorsé (trainer-coach), Ties Wentink, Tim Olde Olthof, Ivar Temmink, Tygo Nijland
Niet op de foto: Bas ter Maat, Jelle Meulenveld, Stan Ribbers, Yorn Verheijen, Jelte Lusink


Voetbal Vereniging Ruurlo is opgericht op 1 april 1932 en de club komt uit in de 3e klasse van de KNVB. Recent heeft de club het 90-jarig bestaan groots gevierd.
Het afgelopen seizoen heeft VV Ruurlo met 27 teams, 9 senioren- en 18 jeugdteams, aan de competitie deelgenomen. Daarnaast maken jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar in de “voetbalschool” spelenderwijs kennis met de voetbalsport, waarbij uiteraard het spelplezier voorop staat.

VV Ruurlo treedt op het toernooi met een O21 team aan. Het team staat deze keer onder leiding van de hoofdtrainer van VV Ruurlo, Jan Lorsé.
Als organiserende vereniging heeft Ruurlo aan alle edities van het KST deelgenomen. Van het team van dit jaar maakten Stan Ribbers, Ivar Temmink en Bas ter Maat in de winterstop de overstap van O19 naar Ruurlo 1, waarin zij inmiddels een basisplaats hebben. Daarnaast valt Tim Olde Olthof, die volgend seizoen nog in het O19-team mag spelen, regelmatig in bij Ruurlo 1.
Ook Brett Verheijen, die, na vijf jaar in de jeugdopleiding van De Graafschap te hebben gespeeld, dit seizoen is teruggekeerd op het oude nest en in feite nog voor het O17-team mag uitkomen, is opgenomen in de KST-selectie.
Een redelijk aantal spelers van het KST-team (zeven) zijn in hun periode in de F en E-jeugd kampioen geworden in de hoofdklasse en werden als F1 winnaar van de KNVB beker. De KST-selectie herbergt diverse talenten die staan te trappelen om in de toekomst in het vlaggenschip te mogen spelen.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse