VV Ruurlo
VV Ruurlo
Boven v.l.n.r : Stijn Smak, Wiebe Lusink, Martijn Sikkema (trainer), Job Schroer, Daan Fentsahm
Midden v.l.n.r : Mitchell Zonneveld (ass. trainer), Lars van de Lecq, David Mackaay, Tim Floris, Glenn Dekkers, Frits van der Worp (trainer), Huub Floris, Bas Peters, Dylan Bugter, Yorn Verheijen, Andre Kasteel (teammanager)
Onder v.l.n.r : Niek te Winkel, Tom Meutstege, Wiebe ter Haar, Luc Kosters, Daan Schippers, Koen Meutstege, Stan de Gier
Niet op de foto: Luuk van de Worp, Dave Bos, Maik van den Toorn, Thijn van Fulpen, Brent Stegeman, Jop Stegeman, Sander Fentsahm (grensrechter)


De Voetbal Vereniging Ruurlo is opgericht op 1 april 1932 en de club komt uit in de 3e klasse van de KNVB.
Het afgelopen seizoen heeft Ruurlo met 35 teams aan de competitie deelgenomen. Daarnaast kunnen bij VVR jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar in de “voetbalschool” spelenderwijs kennismaken met de voetbalsport, waarbij uiteraard het spelplezier voorop staat.
Van de eerdergenoemde 35 teams bestaat 75% uit jeugdteams. De jeugdafdeling van Ruurlo zit duidelijk in de lift. De planmatige aanpak werpt heel duidelijk zijn vruchten af en van diverse zijden wordt er naar Ruurlo gekeken. Een logisch gevolg hiervan is dat inmiddels meerdere Ruurlose jongens bij FC Twente en De Graafschap spelen.

VV Ruurlo treedt op het toernooi met een O21 team aan. Het KST-team is samengesteld door de trainers Frits van de Worp en Maarten Sikkema.
Als organiserende vereniging heeft Ruurlo aan alle edities van het KST deelgenomen. In de beginjaren werden met een vierde en achtste plaats een paar goede resultaten behaald. Daarna is een tiende plaats het hoogst haalbare gebleken. Dit lukte de geel-zwarten in 1997, 2004 en in 2016. Evenaring dit jaar zal iedereen tevreden stemmen.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse