AC Horsens
AC Horsens
Boven v.l.n.r : Emil Rosenberg, Anders Asmussen, Rinor Rexhepi, Frederik Roslyng, Victor Laursen, Jetmir Beluli, Lasse Riisager
Midden v.l.n.r : Sebastian Kattrup (assistent-coach), Oliver Bach (keeper-coach), Michael Meyhoff (hoofdcoach), Oscar Mandrup, Rasmus Nybo, Lucas Mølholm, Anton Mandrup, Malthe Munch, Adin Cehobasic, Zanar Hussein, Sory Traoré, Omar Jarju, Dan Monrad (mental coach), Sean McColl (physical coach)
Onder v.l.n.r : Loris Osmani, Mathias Frederiksen, Oliver Bjerregaard, Christian Levy, Hjalte Toftegaard, Nikolai Vestergaard


AC Horsens is in 1994 opgericht na een fusie tussen Horsens Forenede Sportsklubber en FC Horsens. De club promoveerde in 2005 naar de hoogste klasse en pendelt sindsdien op en eer tussen het eerste en tweede niveau in Denemarken.

Doel van de Academy van AC Horsens is het samenbrengen van de meest getalenteerde jeugdspelers uit de regio. De club heeft een samenwerkingsverband gesloten met 26 clubs uit de regio Oost-Jutland. Deze clubs vormen de basis voor de academie en zijn dus van groot belang voor ACH. Van het huidige U19 team zijn acht spelers voor dit seizoen met het eerste team meegeweest op trainingskamp en twee van hen zijn Deens jeugdinternational.

AC Horsens neemt voor de vijfde keer aan ons toernooi deel. Vorig jaar eindigden de Denen op de zesde plaats en hun derde plaats in 2022 is tot op heden hun beste prestatie.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse