CA Sarmiento
CA Sarmiento
Boven v.l.n.r : Valentin Manolio, Agustin Seyral, Tadeo Schettino, Franco Calderon, Brandon Marquez, Joel Godoy, Renzo Lobianco, Gregorio Pulero, Sabino Gonzalez
Onder v.l.n.r : Matias Rosales, Leonardo Gomez, Valentino Massi, Iñaki Iparraguirre, Pedro Ravella, Felipe Garcia, Patricio Ferreira, Juan Lopez, Andres Taccari
Niet op de foto: Agustín Avalos Molina


Club Atlético Sarmiento, opgericht in 1911 is een sportclub uit Junin in de provincie Buenos Aires. De club komt vanaf het seizoen 2021/22 uit in de Primera División, de hoogste divisie in het Argentijnse voetbal. De club speelde twee eerdere periodes in de Primera División, in 1981/82 en van 2015 tot 2017.

Het team dat aan het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi deelneemt bestaat voornamenlijk uit spelers die in met het B-team van de club, CA Sarmiento II, uitkomen in de Copa de la SAF Reserva 2024. Het jonge team heeft het fysiek zwaar in deze competitie en kan daarom geen rol van betekenis spelen. De meest opvallende speler van het team op ons toernooi is ongetwijfeld Agustín Avalos Molina, 2006, die al debuteerde in het A-team en al twee wedstrijde in de Primera División speelde waarin hij een doelpunt wist te scoren.

CA Sarmiento debuteert op ons toernooi en is de eerste Argentijnse club op dit toernooi. De komst van de club is mogelijk gemaakt door samen te werken met de organisatoren van het Terborg Toernooi, waaraan CA Sarmiento in het weekend na Pinksteren deelneemt.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse