Garden City Panthers FC
Garden City Panthers FC
Boven v.l.n.r : Great Okagbare, David Ohuoba, Suleiman Ibrahim (keepers trainer), Nottidge Chukwuebuka, Uwakwe Matthew, Mbato Aruchi
Midden v.l.n.r : Gbobanyi Abiodun (fysio), Ifeanyi Chima, Victor Angaye, Emmanuel Odivwri, Uwakwe Matthew, Gospower Inyang, Emmanuel Somto, Chritopher Louis (coach)
Onder v.l.n.r : Usoro Augustine, Temiloluwa Abdurahman, Odibu Greg, David Richard, Kingsley Orizu, Valentine Chidera


Garden City Panthers FC zag het levenslicht medio 2003 in Port Harcourt Nigeria, en is vernoemd naar het groen en de rust waar de stad Port Harcourt trots op is. De club is een multidimensionaal ontwikkelingscentrum waar voetballers de noodzakelijke kwaliteitsfocus kunnen krijgen op het gebied van training, coaching en ondersteuning die nodig is om voetballers via een gerichte aanpak naar een potentiële professionele carrière te begeleiden. Hiervoor kan de club beschikken over een groep professionele en ervaren voetbalexperts, die een balans hebben gevonden tussen voetbaltraining en -opleiding om elke speler te helpen een ster te worden.

Garden City Panthers debuteert op ons toernooi en het is daarmee de eerste Nigeriaanse club die Ruurlo aandoet. De Nigerianen zijn in beeld gekomen via de organisatie van het Den Bosch International Tournament. Het U14 team van de Nigerianen neemt hieraan in het Pinksterweekend deel en de club wilde graag hun U19 team meenemen naar ons land. Een week na Pinksteren neem het U19 team overigens ook deel aan het Terborg Toernooi.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse