Kalmar FF
Kalmar FF
Boven v.l.n.r : Henrik Bertilsson (assistent coach), Zakarias Råvik, Olle Adolfsson, Johan Israelsson (hoofdcoach), Gustav Arvidsson, Elias Eriksson, Thomas Johansson (fysio)
Midden v.l.n.r : Kevin Carlsson, Neo Ehrnborg Kallmeby, Felix Nilsson, Isac Ahlberg, Linus Braun, Ali Zaher, Mohamed Issack
Onder v.l.n.r : Romeo Ljunggren, Kevin Nabi, Lorenc Selimi, William Andersson, Joel Eriksson, Liam Prica, Kai Södermark


Kalmar FF is opgericht in 1910 en werd één keer kampioen van Zweden, won drie keer de beker en één keer de supercup. De club speelt vanaf 2004 onafgebroken op het hoogste niveau.

Het team dat aan het toernooi deelneemt werd afgelopen december kampioen in de U19 Superettan en verloor in de finale van de Zweedse beker in Stockholm van Djurgården IF. Het team speelt dit jaar weer op het hoogste niveau, in de U19 Allsvenskan.
Twee spelers, William Andersson en Arvin Davoudi-Kia, komen voor Zweden U18 uit. Het team heeft dit jaar veel jonge spelers in de gelederen, bijvoorbeeld Neo Ehrnborg Kallmeby, geboren in 2008. Hij maakte recent in een vriendschappelijke wedstrijd zijn debuut in het eerste elftal. Veel spelers zijn geselecteerd voor nationale trainingskampen en trainen regelmatig met het eerste elftal mee.

Kalmar FF neemt voor de zesde keer aan het PLUS Stam KST deel, eindigde vorig jaar als vijfde en won de edities van 2018 en 2019.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse