Gilde van Adviseurs/KVM
Gilde van Adviseurs/KVM

Gilde van Adviseurs teamsponsor KV Mechelen

Een gilde was in vroegere tijden een belangenorganisatie van personen met hetzelfde beroep, vaak een ambacht.
Gilden hebben vanaf de middeleeuwen tot eind 18e eeuw bestaan. In een gilde werd met name kennis en ervaring uitgewisseld. Nieuwe gildeleden werden opgeleid in het vak door de gildemeesters zelf.
Na een gedegen opleiding kon een leerling erkend worden als vakman met de titel gezel en uiteindelijk de titel meester verkrijgen na het doen van de gilde- of meesterproef. Het gilde behartigde de belangen van de gildeleden, en beschermde hen.
Het Gilde van Adviseurs bestaat uit een aantal gezellen en meesters op de niche vakgebieden risicomanagement, informatiebeveiliging, privacy en auditing. Gebieden die op elkaar aansluiten en deels overlappen. De leden van het Gilde van Adviseurs hebben een brede kennis en ruime ervaring, en versterken elkaar op hun specifieke vakgebieden. Het Gilde van Adviseurs is een genootschap waar een kwalitatief advies en aantoonbare ervaring op de vakgebieden de basis van de dienstverlening is. Zij zijn in staat om uw zorgen op het gebied van risicomanagement, informatiebeveiliging, privacy en auditing  weg te nemen. Dat kan door het inhuren van hun adviseur(s) of door het afsluiten van een diensten abonnement.
Zij geven geen adviezen die in de bureaula belanden. Hun advies is praktisch, pragmatisch en direct toepasbaar. En, indien gewenst, ontzorgen zij u door de implementatie van het advies volledig over te nemen.

KV Mechelen

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse