SILKEBORG IF WINNAAR
SILKEBORG IF WINNAAR

De finale tussen De Graafschap en Silkeborg IF eindigde met een gelijke stand van 0-0. Toen deze stand na de verlenging op het scorebord stond, moesten strafschoppen de uitkomst brengen. Silkeborg IF was daarbij de gelukkigste en mag zich de winnaar van het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi 2024 noemen.
Na in de halve finale na strafschoppen te zijn uitgeschakeld door De Graafschap, verloor Club Atlético Sarmiento ook de strafschoppenreeks in de strijd om de 3e en 4e plaats tegen AC Horsens.
Vejle BK, dat vier dagen voor het toernooi voor deelname werd benaderd, legde beslag op de 5e plaats door met 1-0 van Kalmar FF te winnen.
Halmstads BK, vooraf als één van de favorieten bestempeld, moest Oud-Heverlee Leuven voor laten gaan in de wedstrijd om de 7e en 8e plaats. De ploeg uit Leuven won met 2-1
De strijd om de 9e en 10e plaats was een onderonsje tussen de twee Rotterdamse deelnemers. Excelsior verwees Sparta met een 3-1 overwinning naar de 10e plek.
Om de 11e en 12e plaats had City Panthers FC niet veel problemen met VV Ruurlo. De Nigerianen wonnen met 6-0.

De fair-play cup, de Henk Wendt Trofee, werd gewonnen door VV Ruurlo. Tot beste keeper werd Oliver Bjerregaard van AC Horsens gekozen en Oliver Amby van Vejle Boldklub tot beste speler.
Topscorers werden Sebastian Murru (Oud-Heverlee Leuven) en Precious Tenebe van Garden City Panthers, die beiden 5 keer doel troffen.

Eindstand
1.  Silkeborg IF
2.  De Graafschap
3.  AC Horsens
4.  Club Atlético Sarmiento
5.  Vejle Boldklub
6.  Kalmar FF
7.  Oud-Heverlee Leuven
8.  Halmstads BK
9.  Excelsior Rotterdam
10.Sparta Rotterdam
11.Garden City Panthers FC
12.VV Ruurlo

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse