Halve finales met Scandinavisch tintje
Halve finales met Scandinavisch tintje

Aan het einde van de tweede wedstrijddag trokken in de Sturris Groep Silkeborg IF en Club Atlético Sarmiento aan het langste eind, waardoor zij morgen in de kruisfinales de strijd aan binden tegen de nummers één en twee van de Brok Interieurbouw Groep, AC Horsens en De Graafschap. Twee Scandinavische teams, een team uit Zuid Amerika en de regionale trots uit Doetinchem gaan morgen uitmaken wie zich winnaar van de 38e editie van het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi mag noemen.
Na een slechte start in hun groep op de eerste wedstrijddag, twee verliespartijen, herstelde De Graafschap zich vandaag met drie overwinningen en nestelde zich met 9 punten achter AC Horsens dat met 11 punten groepswinnaar werd. Halmstads en Oud-Heverlee Leuven spelen morgen in de kruisfinales om de plaatsen 5 en 6 en Sparta Rotterdam en Garden City Panthers spelen om de plekken 9 t/m 12.
Club Atlético Sarmiento greep door winst in hun laatste wedstrijd tegen Excelsior de eerste plaats in hen groep met 12 punten, gevolgd door Silkeborg IF dat tweede werd met 10 punten. Kalmar FF en Vejle Boldklub gaan morgen kruizen om de plaatsen 5 t/m 8 en Excelsior en Ruurlo strijden om de overige plaatsen.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse