Aviko / Widzew Lódz
Aviko / Widzew Lódz

Bij Aviko werken ze elke dag aan waardevolle aardappelproducten. Al sinds de oprichting in 1962 doen ze dat op basis van hun kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend.
Aviko heeft als doel waarde creëren uit aardappelen, om hiermee zowel uw bedrijf als Aviko te laten groeien. Vanuit een intensief contact met zowel aardappeltelers als klanten en met een sterke focus op kwaliteit leidt de flexibele aanpak van Aviko tot een uitgebreid assortiment met innovatieve producten.
Bij Aviko zien ze inspiratie als dé voorwaarde voor succes. Inspiratie biedt ontelbare kansen om klanten beter te bedienen. Met de aardappelproducten van Aviko kunt u eindeloos variëren om zo altijd een verleidelijk gerecht op tafel zetten. Hun afnemers  zijn hierbij de belangrijkste kennispartner. Zij zijn een belangrijke inspiratiebron om lokale voorkeuren te vertalen naar aardappelproducten en verkoopconcepten die ‘fit for purpose’ zijn.
Aviko’s ambitie is om de wereld vertrouwd te maken met hun veelzijdige aanbod van aardappelproducten. Aviko zal zich de komende jaren dan ook verder inspannen om haar leidende positie in Europa te versterken en haar marktaandeel in Azië, Midden Oosten, Afrika en Zuid Amerika uit te breiden.
Aviko is teamsponsor van RTS Widzew Lódz.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse