VB vervangt RUSG
VB vervangt RUSG

Afgelopen weekend leken er problemen te ontstaan m.b.t. de verstrekking van visa aan Garden City Panthers. Naar aanleiding van dit signaal zijn we snel op zoek naar een mogelijke vervanger als de Nigerianen onverhoopt zouden moeten afhaken. Vrij snel na onze oproep liet het Deense Vejle Boldklub weten, indien nodig, deel te willen nemen. Toen echter gisteren duidelijk werd dat de problemen rondom de visa leken opgelost, moesten we besluiten Vejle Boldklub te bedanken voor hun spontane geste. Echter net voordat we dit wilden doen, komt uiterst onverwacht en onverklaarbaar vanuit Brussel het bericht dat Union Saint-Gilloise hun deelname cancelt. De CEO van de club vindt opeens de te maken (reis)kosten onverantwoord en geeft de vicevoorzitter van de Academy opdracht ons mee te delen dat de club van deelname af ziet.
Onmiddellijk contact gezocht met Vejle Boldklub en de Denen lieten meteen weten nog steeds heel graag in het ontstane gat te willen springen.
Uiteraard zijn we hier geweldig blij mee en zijn we uiterst veel dank verschuldigd aan Vejle Boldklub, met name aan Steen Thychosen, hoofd van de Academy.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse