IN MEMORIAM HARRY GOTINK
IN MEMORIAM HARRY GOTINK

Vanaf de start van het Karel Stegeman Toernooi in 1985 is Harry als lid van de terreincommissie bij ons toernooi betrokken geweest. De zorg dat het complex er tijdens het Pinksterweekend optimaal bijligt was bij Harry in goede handen. Ruim voor aanvang van het toernooi was Harry in de weer om alles tot in de puntjes te verzorgen. Tijdens het toernooi was hij op de wedstrijddagen al voordat de eerste gasten kwamen en ook nadat de wedstrijden waren afgelopen aan het werk om “zijn” toernooi en het complex zo goed mogelijk naar buiten uit te dragen. Na het toernooi was het alle hens aan dek om sportpark ’t Rikkelder weer in de oude staat terug te brengen.
Harry was zo’n stille kracht waar elke organisatie en dus ook ons toernooi ontzettend veel profijt van heeft. Nooit in de schijnwerpers en nooit te beroerd om zonder gemor een stapje extra te zetten.
Hoewel de laatste jaren zijn gezondheid niet toeliet dat Harry nog datgene kon doen wat hij eigenlijk zou willen doen, bleef hij zich waar mogelijk met de nodige hand- en spandiensten inzetten en ons van tips, altijd positief kritisch, voorzien.
Afgelopen zondag is Harry overleden, eind januari zou hij 77 jaar geworden zijn.
We gaan hem vooral missen als mens, maar ook als een geweldige clubman en een vriend van het toernooi.
Wij wensen zijn familie, vrienden en kennissen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse