Brok Interieurbouw groep-sponsor
Brok Interieurbouw groep-sponsor

Brok Interieurbouw is meer dan 100 jaar specialist op het gebied van interieurbouw. Naast het ontwikkelen, produceren en plaatsen van maatwerk meubilair zijn zij actief op het gebied van interieurontwerp en productontwerp. Als interieurbouwbedrijf bedienen zij zowel de particuliere als zakelijke markt met een uitgebreid machinepark met eigen spuiterij. Hierdoor is het mogelijk om een enkele maatwerk kast in gefineerd notenhout tot 200 identieke kasten in gemelamineerd plaatmateriaal met dezelfde kwaliteit en doorloopsnelheid te realiseren.
Als producent van maatwerk interieurs zijn zij graag uw sparringpartner voor het ontwikkelen en realiseren van unieke objecten.
Ook kunt u terecht voor het realiseren van maatwerk en het traject dat daar aan vooraf gaat. Zij werken graag volgens het ontwerp van architecten en ontwerpers maar hebben zelf ook de kennis en kunde in huis om u te voorzien van een concept en bijpassend ontwerp.
Van ontwikkeling tot realisatie heeft u één aanspreekpunt, gebaseerd op vormgeving, vakmanschap en veelzijdigheid. Wilt u meer weten, neem dan contact op via 074 – 291 81 80 of info@brok.nl.
Brok Interieurbouw is tijdens dit toernooi groep-sponsor.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse