VV Ruurlo
VV Ruurlo
Boven v.l.n.r : Mitchell Zonneveld (leider), Yorn Verheijen,Tom Meutstege, Wiebe ter Haar, Luuk van de Worp, Dick Rouwenhorst (leider)
Midden v.l.n.r : Sander Fentsahm (leider), Huub Floris, Daan ter Maat, Bart Klein Kranenbarg, Tim Floris, Rob Stapelbroek, Brent Stegeman, David Mackaay, Frits van de Worp (trainer)
Onder v.l.n.r : Mike Bosch, Dylan Bugter, Luc Kosters, Martijn Sikkema (trainer), Jop Stegeman, Wiebe Lusink, Daan Schippers
Niet op de foto: Dave Bos, Kaj Stegeman, Stan de Gier, Job Schieven


De Voetbal Vereniging Ruurlo is opgericht op 1 april 1932 en de club komt uit in de 3e klasse van de KNVB.
Het afgelopen seizoen heeft Ruurlo met 39 teams aan de competitie deelgenomen. Daarnaast kunnen bij VVR jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar in de “voetbalschool” spelenderwijs kennismaken met de voetbalsport, waarbij uiteraard het spelplezier voorop staat.
Van de eerdergenoemde 39 teams bestaat 77% uit jeugdteams. De jeugdafdeling van Ruurlo zit duidelijk in de lift. De planmatige aanpak werpt heel duidelijk zijn vruchten af en van diverse zijden wordt er naar Ruurlo gekeken.

Vanwege de tijdens het Pinksterweekend door Ruurlo 1 te spelen competitiewedstrijd is het op dit moment nog niet duidelijk of spelers van Ruurlo 1 aan het KST kunnen deelnemen (Ruurlo mag op het toernooi met een O21 team aantreden). De trainers van het KST-team, Frits van de Worp en Maarten Sikkema, hebben daarom in deze fase de selectiepuzzel nog niet voor 100% kunnen leggen.
Als organiserende vereniging heeft Ruurlo aan alle edities van het KST deelgenomen. In de beginjaren werden met een vierde en achtste plaats een paar goede resultaten behaald. Daarna is een tiende plaats het hoogst haalbare gebleken. Dit lukte de geel-zwarten in 1997, 2004 en in 2016. Evenaring dit jaar zal iedereen tevreden stemmen.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse