VRS Academy verrast
VRS Academy verrast

De Graafschap en Kalmar FF zijn na twee wedstrijddagen de groepswinnaars van het KST. De Superboeren wonnen groep A met 11 punten uit 5 wedstrijden en Kalmar FF haalde in groep B 13 punten.
In de halve finale komt De Graafschap morgen uit tegen de tweede van groep B, AC Horsens, en Kalmar ontmoet daarin het op het allerlaatste moment vastgelegde VRS Academy. Laatstgenoemde ploeg plaatste zich op een miraculeuze wijze voor de halve eindstrijd. Heel lang stond het team tegen Odense BK met 1-0 achter. Bij deze stand zou Odense zich voor de halve eindstrijd hebben geplaatst, maar met een kanonskogel van zo’n 25 meter in de uiterste bovenhoek in de allerlaatste seconde van de wedstrijd kwam de Academy naast de Denen en gaan niet de Denen maar zij door naar de laatste vier.
AC Horsens behaalde net als Sparta Rotterdam 7 punten in groep B, maar gaat door vanwege het onderlinge resultaat van beide teams. De Denen versloegen de Spartanen in hun groepswedstrij met 2-0.
Om de plaatsen 5 tot en met 8 wordt morgen gespeeld door Odense BK, Halmstads BK uit groep A en Sparta Rotterdam en KV Mechelen uit groep B.
VV Ruurlo speelt morgen tegen SK Sigma Olomouc om de plaatsen 9 en 10 en SK Slovan Bratislava en sc Heerenveen maken onderling uit wie elfde of twaalfde wordt.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse