Tenuesponsoren
Tenuesponsoren

PLUS Stam, Avenarius en Cartec tenuesponsors VV Ruurlo

Het team van VV Ruurlo verschijnt het komende toernooi aan de aftrap met een gloednieuw tenue, mogelijk gemaakt door PLUS Stam, Hampshire Hotel Avenarius en Cartec BV.

Bij PLUS Stam zorgen ze voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren zij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem.

Hampshire Hotels Avenarius: Genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.
Dit romantische hotel, aan de rand van het gezellige dorpje Ruurlo, is ideaal gelegen voor fietsliefhebbers. In de directe omgeving zijn diverse routes te vinden langs boerderijen, landgoederen, kastelen en door idyllische plaatsjes als Lochem en Vorden.

Cartec ontwikkelt al ruim 30 jaar reinigings-, beschermings- en polijstproducten voor auto’s en voertuigen. Gedreven door passie voor innovatie, het streven naar de hoogste kwaliteit en een persoonlijke service heeft Cartec zich ontwikkeld als een van de grootste aanbieders van professionele car care producten.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse