RONNIE BEDANKT!
RONNIE BEDANKT!

Na zich ruim 30 jaar voor het Karel Stegeman Toernooi te hebben ingezet, heeft Ronnie Wopereis aangegeven met zijn werkzaamheden te willen stoppen.
De combinatie van zijn steeds drukker wordende baan en zijn constatering dat hij zijn inspanningen voor het toernooi meer en meer op de automatische piloot aan het uitvoeren was, hebben tot zijn besluit geleid.
Ronnie begon in 1990 als teambegeleider en werd vervolgens in 1999 gevraagd, de inmiddels overleden, Gerrit Meerbeek in de organisatiecommissie op te volgen. Van 2000 tot 2021 heeft Ronnie zich hierin met name beziggehouden met de huisvesting van spelers en begeleiders,  aansturing van de feestcommissie en de kantinecommissie en met diverse administratieve en secretariële zaken.
Als OC-lid heeft Ronnie zich onderscheiden door een tomeloze inzet, een uiterst serieuze en consequente benadering van zaken met daarnaast, op zijn tijd, een gezonde dosis vrolijkheid en humor.
Binnenkort zullen we als OC op gepaste wijze, onder het genot van een hapje en een drankje, afscheid van Ronnie nemen en op zoek gaan naar een vervanger of vervangster. Uiteraard heeft Ronnie aangegeven zijn opvolging de nodige uitleg te geven en van alle relevante informatie te voorzien.
RONNIE BEDANKT!

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse