Nog 3 dagen!

Drie dagen voor het 36e Karel Stegeman Toernooi kan de toernooiwinnaar van de laatste twee edities, 2018 en 2019, melden dat ze als koploper van de U19 Superettan Södra naar Ruurlo afreizen.
Kalmar FF won gisteravond de lastige uitwedstrijd tegen het fysiek sterke Varbergs BoIS met 2-1. De ploeg uit Varberg ging in de eerste helft aan de leiding, maar door als team keihard te werken wist Kalmar FF deze achterstand in de tweede helft door doelpunten van Leon Isa en Anton Nyholm om te buigen. Door dit resultaat voert Kalmar FF met 20 punten uit 10 wedstrijden de ranglijst aan.
De vraag is uiteraard of deze overwinning het team van coach Johan Israelsson zoveel motivatie en kracht geeft dat ze het KST drie keer op rij winnen en de Karel Stegeman wisselbeker definitief in hun prijzenkast kunnen zetten.
Over een kleine week zullen we het weten.

Website sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse