Jan bedankt!
Jan bedankt!

Scheidsrechter Jan Floors uit Neede is vanaf het begin van het Karel Stegeman Toernooi in 1985 bij het toernooi betrokken geweest. Jan floot vanaf het eerste toernooi jaarlijks op het KST en hij besloot in 2003, na bijna 20 jaar, zijn actieve inbreng te beëindigen. Zijn sportieve slotakkoord dat jaar was het fluiten van de finale, waarin FK Cukaricki uit het toenmalige Servië & Montenegro het Tsjechische SK Ceské Budejovice versloeg. Cukaricki, met de latere Servische internationals Aleksandar Kolarov (o.a. Manchester City en Internazionale) en Milos Ninkovic (o.a. Dynamo Kyiv en Rode Ster) en Ceské Budejovice met Jiri Kladrubsky, die nadien voor Tsjechië en o.a. Sparta Praag en Slovan Bratislava speelde. Beide teams waren uitermate content met de scheidsrechter van dienst (foto).
Na zijn actieve inbreng voor het KST is Jan doorgegaan met waar hij jaren eerder al mee was begonnen, het regelen en coördineren van het scheidsrechtercorps voor het toernooi.
Onlangs heeft Jan, inmiddels 75 jaar, ons laten weten te willen stoppen met deze werkzaamheden, met als reden dat hij plaats wil maken voor de jongere generatie. Letterlijk geeft Jan aan dat de jeugd de toekomst heeft en zij daarnaast andere ideeën over het invullen van de arbitrage hebben.
Uiteraard kunnen en willen we slechts begrip en respect hebben voor Jan’s standpunt. We hebben graag jarenlang van zijn expertise en zijn netwerk gebruik gemaakt en zijn hem daarvoor geweldig veel dank verschuldigd.
Bedankt Jan en graag tot ziens!

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse