In memoriam Erik Eggink
In memoriam Erik Eggink

Donderdagavond bereikte ons het uiterst trieste bericht dat Erik Eggink die middag op zijn werk op een leeftijd van nog maar 53 jaar plotseling was overleden.
Erik maakte 21 jaar deel uit van de terreincommissie, waarin hij zich wist te ontpoppen tot één van de steunpilaren. Jaarlijks was hij ruim een week voor aanvang van het Karel Stegeman Toernooi op ons sportpark bezig om er verzekerd van te kunnen zijn dat het complex er tijdens het toernooi pico bello bij lag. Tijdens het toernooi sloeg Erik, letterlijk en figuurlijk, zijn tenten op tussen veld 1 en veld 2 om vanuit die positie drie dagen zijn taak als terreincommissaris te vervullen. Ook op de dinsdag na het toernooi ontbrak Erik nooit om er, met hulp van velen, voor te zorgen dat het complex werd opgeruimd en teruggebracht in de staat van voor het Pinksterweekend.
Erik genoot met volle teugen van “zijn” KST, hetgeen betekende dat hij ook heel graag aanwezig was op de meeting met onze (buitenlandse) gasten op zondagavond en tijdens het “rondje door het dorp” op dinsdag na het opruimen.
Erik, we gaan je ontzettend missen!
We wensen zijn vader, verdere familie, vrienden en kennissen veel sterkte bij het  verwerken van dit intense verdriet en grote gemis.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse