Geen KST 2020
Geen KST 2020

Het is vrijdag 29 mei, 19.00 uur. Normaliter zouden op dit moment een gedeelte van de aan de 36e editie van het KST deelnemende teams reeds op sportpark ‘t Rikkelder gearriveerd zijn en zouden we vol verwachting zitten te wachten op de teams die vanavond nog zouden moeten komen.
Vanaf morgen zouden 12 attractieve en soms zeer sterke teams met elkaar de sportieve strijd zijn aangegaan om te bepalen welk team maandag a.s. rond een uur of zes trots de grote Karel Stegeman Cup in ontvangst zou mogen nemen om het toernooi vervolgens op het veld af te ronden met de inmiddels spontane en traditionele groepsfoto met hun gastgezinnen. Een beeld dat staat voor wat het KST in feite wil zijn en ook is. Het KST is en blijft een voetbaltoernooi, maar voetbal is in feite slechts de kapstok waaraan een geweldig sportief, gastvrij, vrolijk, warm en liefdevol weekend wordt opgehangen.
Helaas zullen we dit alles dit jaar moeten missen, maar we zijn ervan overtuigd dat we het met elkaar in 2021 op een geweldige manier gaan overdoen. We kunnen niet wachten!
Tot dan, blijf gezond, een fijn Pinksterweekend en tot volgend jaar!

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse