Bezoek aan Kalmar
Bezoek aan Kalmar

De families Hakken, Tilleman en Van der Lecq zijn reeds jaren gastgezin voor spelers die aan het KST deelnemen, waarvan de laatste jaren voor spelers van het Zweedse Kalmar FF, de winnaar van het laatste toernooi.
Vanwege hun goede contacten met de Zweden, besloten de drie families een bezoek te brengen aan Kalmar en het afgelopen weekend was het zover en zijn de stad Kalmar en de club bezocht.
Bij Kalmar FF toonde het hoofd jeugdopleidingen, Jens Nilsson, zich een voortreffelijk gastheer. Hij vond het zeer speciaal dat er mensen uit Ruurlo langs kwamen en benadrukte zeer dankbaar te zijn dat Kalmar FF aan het KST mag deelnemen. Het verblijf in een gastgezin is voor zijn spelers een belangrijke leerschool. Nilsson is blij dat het KST hen die gelegenheid biedt. Als het aan hem ligt komt Kalmar FF nog vele jaren naar Ruurlo.
De families hebben vervolgens een mooie rondleiding door het stadion, de Guldfageln Arena (capaciteit 12000 plaatsen), gehad en zijn daarbij met de Karel Stegeman Cup op de foto gezet.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse