AC Horsens vervangt Radnički Niš
AC Horsens vervangt Radnički Niš

De afgelopen periode bereikten ons signalen uit Servië, die de deelname van Radnički Niš enigszins onzeker leken te maken. De club uit Niš gaf enerzijds aan dat er mogelijk in het Pinksterweekend een competitiewedstrijd gespeeld zou moeten worden door hun U19 team en anderzijds liet men doorschemeren dat er problemen m.b.t. de financiering van hun reis naar Ruurlo waren ontstaan.
Nadat Radnički in eerste instantie enige tijd was gegund om helderheid inzake de geschetste problematiek te verschaffen, hebben we de knoop doorgehakt en de deelname van de Serviërs gecanceld toen er na herhaald aandringen steeds maar geen duidelijkheid gegeven kon worden.
Gaandeweg het voornoemde traject zijn er voor de zekerheid een aantal lijntjes uitgegooid en één van deze contacten heeft geresulteerd in de deelname van het Deense AC Horsens, dat vorig jaar op het KST debuteerde als last-minute vervanger van het Servische FK Brodarac.
AC Horsens presteert momenteel zeer sterk in de U19 Drenge Divisionen, de op één na hoogste Deense jeugd-divisie. Het team gaat met nog 3 wedstrijden te spelen aan kop in de competitie, samen met AB, Akademisk Boldklub.

trots op onze sponsoren:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse