De Kasteelboerderij
De Kasteelboerderij

De Kasteelboerderij, the self-sufficient B&B Ruurlo, sponsors this KST pitch 2.

In juli 2008 verhuizen Simon en Mirjam naar Ruurlo starten met Stal ‘Huize Ruurlo’, met als doel het fokken van sportpaarden en in 2011 beginnen zij met het verhuren  van hun eerste appartement genaamd Het Kasteelzicht. In november 2013 verwelkomen zij gasten in hun tweede appartement genaamd Het Koetshuis en drie jaar later wordt het linker gedeelte van de paardenstallen uit het pand gehaald en wordt dit deel van de stal omgebouwd tot twee luxe appartementen met duo whirlpool, De Baron en De Barones.
In augustus 2017 wordt de naam Stal ‘Huize Ruurlo’ veranderd in De Kasteelboerderij. In de jaren voorafgaand zijn namelijk alle paarden verkocht en wordt het hoofddoel het verhuren van vakantieappartementen. Daarom deze naamsverandering.
In 2021 is begonnen met het bouwen van 4 nieuwe studioappartementen. Deze appartementen zijn eveneens zelfvoorzienend en sommige hebben de luxe van een whirlpool. Appartementen de Hofnar, Rentmeester, Kasteelheer en Kasteeldame zijn in juni 2021 geopend.
In de tuin aan de achterzijde van de Kasteelboerderij is een buitenzwembad aangelegd inclusief een zonneterras waar alle gasten gebruik van kunnen maken.

proud of our sponsors:

Copyright © Karel Stegeman Toernooi Ruurlo | Login Design en realisatie door Project Arthouse